Swinging Wheels

Voorkom vallen met de fiets!

U kunt nog uitstekend fietsen, maar u herkent zich in een of meerdere punten:
  • U wordt onzekerder bij opstappen.
  • U wordt onzekerder bij afstappen.
  • U wordt onzekerder bij stoppen.

Als u zich hierin herkent dan zijn Swining Wheels iets voor u.

 

De meeste mensen zien er tegen op om over te stappen naar een driewieler. Dat zijn immers saaie functionele fietsen die meestal  geassocieerd worden met mensen met ernstige mobiliteitsproblemen.  Dat is voor de meeste mensen een brug te ver is. zich herkent in een van bovenstaande punten, dan loopt u een verhoogd risico om met de fiets te vallen.

Je hebt enkel iets extra’s nodig om u veilig te blijven voelen op de fiets.  Swinging Wheels  kunnen u daarbij helpen als verende zijwielen voor volwassenen. De Swinging Wheels geven u net dat extra stukje zekerheid, waardoor u zich weer veilig en vrij over de weg beweegt. Onze zijwielen voor volwassenen geven uw fiets extra stabiliteit. U hoeft zich niet meer zorgen te maken over valpartijen bij het op- en afstappen of stoppen voor het stoplicht en je kan met je vertrouwde fiets blijven fietsen. Je ervaart opnieuw een nieuwe wereld vol vrijheid, ontspanning en plezier.

Swinging Wheels zijn geschikt voor alle leeftijden, dus ook als u jonger bent en extra ondersteuning nodig heeft bij het fietsen zijn ze zeer goed te gebruiken! Er zijn standaard oplossingen voor fietsen vanaf 20″ zoals minifietsen.

De plaatsing gebeurt best door een vakman.  Indien de set niet door een vakman geplaatst wordt, vervalt de garantie.
Voor prijzen klik hier

Plaatsing kan ook op afspraak gebeuren in ons atelier in Wommelgem.  Je brengt je fiets in de ochtend binnen, geniet van een dagje Antwerpen of Wijnegem Shopping (op 5 minuten) en komt de fiets tussen 17.00 en 18.00 terug oppikken.
of
je fiets kan ook opgehaald en teruggebracht worden door een gespecialiseerde transporteur.

Is je fiets niet geschikt?  Geen probleem.
Je kan ook een nieuwe Elektrische Swinging Fiets aankopen, zelfs met een extreem lage instap.
klik hier

Afspraak maken in Wommelgem

contact SWINGING WHEELS BELGIUM  :

tel : 0456 18 00 84
e-mail : swingingwheels@telenet.be

 

 

This will close in 4 seconds