Driewielers

Een driewieler kan ook sexy zijn – Bouw je eigen fiets om

Als je een fysieke beperking hebt kan een driewieler een goede oplossing bieden.  Het nadeel is dat je niet meteen een trendy model kan vinden in de standaard modellen.  Soms zijn er ook nog andere mogelijkheden mogelijk waarbij je je oude vertrouwde fiets kan blijven gebruiken, of waarom koop je geen mooie trendy fiets en laat je Maakmijnfiets hem verder aanpassen volgens je behoeften.  Een driewieler kan ook sexy zijn.

De aanpassingen kunnen zowel op gewone fietsen als op de meeste e-bikes geplaatst worden.

Swinging Wheels – zijwielen voor volwassenen

Als je nog goed kan fietsen maar je voelt je onzeker bij het op en afstappen van je fiets of wanneer je moet stoppen onderweg dan is dit de oplossing voor je.

De Swinging Wheels zijn verende zijwielen die passen op elke fiets voor volwassenen. Hierdoor heeft u de stabiliteit en veiligheid van een driewieler tegen veel lagere kosten. De Swinging Wheels kunnen namelijk op uw bestaande (elektrische) fiets gemonteerd worden.

De verende zijwielen zorgen ervoor dat je de meest mogelijke natuurlijke rijervaring blijft hebben, ongeacht de ondergrond en de toestand van de weg.

Het is ook mogelijk om een fiets met swinging wheels te huren.  Ze worden enkel per week verhuurd  vanaf 200 € – gelieve tijdig te reserveren aub

Lees hier verder

Afspraak maken in Wommelgem

Swinging Pedals

Heb je door een knie- of heupprobleem last om je knieën hoog op te trekken dan is dit een gepaste oplossing voor je. Je plaats dit hulpmiddel op je bestaande trappers en je kan weer met je vertrouwde fiets verder.

Dit is een excentrische pedaalarm speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben om hun knie of heup te buigen. Dit handige fietshulpmiddel wordt op het bestaande pedaal gemonteerd.
Revalideren wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en kan gewoon op uw eigen fiets. Het is ideaal voor bijvoorbeeld ouderen na een heupoperatie. Zodra je meer kan bewegen, kan de Swinging Pedal gemakkelijk worden aangepast om de hoek steeds een stukje te verkleinen.

Addbike

Heb je geen evenwichtsproblemen, dan is dit je beste optie. Het voorwiel vervangen door 2 extra wielen die je in 1-2-3 op je fiets kan plaatsen. Ideaal als je extra lasten wiel vervoeren of je fiets wiel gebruiken om je kind veilig en droog te vervoeren.
Ook deze set is uitgerust met hydraulische velgremmen.

Je kan terug in 1-2-3  je vast voorwiel terug plaatsen en je beschikt terug over je vertrouwde tweewieler.

Lees hier verder

Afspraak maken in Wommelgem

 

Standing Wheels

Standing Wheels zijn de vaste zijwiel-optie.  De Standing Wheels zijn het neusje van de zalm. –

Bij deze optie wordt je bestaande fiets omgebouwd tot driewieler.  Je bestaande remmen worden vervangen door Hydraulische schijfremmen

De gebruikte materialen zijn onder andere hoogwaardig RVS, linkse schroefdraad, rechtse schroefdraad, diverse 3D-geprinte onderdelen, luxe spatborden, Schwalbe banden en schijfremmen op allebei de wielen. Het totale design is een lust voor het oog. Uw eigen fiets wordt omgebouwd tot een volwaardige driewieler terwijl u de A1 kwaliteit van uw eigen fiets of E-bike behoudt. Bij ombouw naar Standing Wheels wordt uw achterwiel uit de fiets gehaald en de versnellingsnaaf N7/N8 word hergebruikt. Ook wordt het Standing Wheels-frame achter in uw eigen fiets gemonteerd.

Afspraak maken in Wommelgem

Klik hier voor het assortiment en prijzen

This will close in 4 seconds