ADDBIKE

Verander je fiets in een bakfiets: ons concept

De AddBike is een dubbele kantelwiel constructie die het voorwiel van uw conventionele fiets vervangt en het op een snelle omvormt tot een bakfiets. Bovenop de AddBike is het mogelijk om specifieke kits aan te brengen die zijn aangepast aan verschillende vervoersbehoeften. Hiermee kunt u uw fiets gebruiken om je boodschappen, pakjes of zelfs je kind te vervoeren.

 

Moet u uw goederen,uw kinderen of je hond vervoeren?
Verander je fiets in no time!

Klik hier voor de aankoopprijzen

Kantelwielen

We hebben een uniek en gepatenteerd kantelsysteem ontwikkeld dat zowel reactiviteit als wendbaarheid biedt. Als je een bocht neemt zullen de wielen schuin komen staan.  Door dit kanteleffect krijg je de meest natuurlijke houding tijdens het fietsen, alsof je met een gewone fiets op pad bent.
Door het voorwiel van je fiets te vervangen door de AddBike, krijg je een handige en compacte bakfiets in slechts enkele minuten!

Verbeteringen versie 2021

In de nieuwste versie is het mogelijk om de addbike op vrijwel elke fiets te monteren, zelfs op een plooifiets met wielen van 20″.  Als je je fiets wil stallen kan je een handrem opzetten en de vork blokkeren.
uitgesloten zijn : racefietsen en fatbikes.
De installatie wordt afgeraden bij voorvorken van Carbon.

Veiligheid

De addbike is uitgerust met hydraulische schijfremmen.  Hierdoor ben je zeker dat je veilig onderweg bent en in alle omstandigheden snel en veilig kan remmen.

Afspraak maken in Wommelgem