Batterij service

Fietsherstellingen aan huis

Verkoop van nieuwe fietsen

 

 

 

E-bike sets verkoop & plaatsing

Maandag tot donderdag op afspraak & aan huis

Openingsuren Wommelgem :

Woensdag van 15:00 tot 18:00

Vrijdag van 9:00 tot 12:30 en 13:30 tot 18:00

Zaterdag van 9:00 tot 12:30 en 13:30 tot 16:00

free directory

o n l i n e a f s p r a a k m a k e n

(of bel 0488 199 170)

 

 

Je batterij is het duurste onderdeel van je fiets. Dan wil je er wel zeker van zijn dat je krijgt waar je voor betaald hebt. Want een batterij die niet voldoet, is een bron van ergernis voor de fietsgebruiker.

 

ANALYSE

 

Bij analyse krijg je een gedetailleerd rapport van de batterij. Er wordt gemeten hoeveel vermogen je fiets effectief kan opladen, er worden piekbelastingen uitgevoerd om te zien of je fiets ook wel een brug over kan.

Er wordt gemeten hoe lang je batterij het uithoudt met een gemiddelde belasting en hoe de inwendige weerstand van de batterij evolueert.

Bij slechte prestatie kan de oorzaak liggen bij verouderde batterijcellen of kan je BMS (Batterij Management Systeem) stuk zijn. Je BMS zorgt ervoor dat alle cellen in je batterij gelijkmatig geladen worden en hun energie ook kunnen afgeven aan je motor.

Soms ligt de fout aan je batterijlader. Breng je oplader daarom steeds mee bij een testing.

 

Kostprijs 22.50 € *

 

KALIBREREN

 

De kwaliteit van een batterij wordt sterk beïnvloed door het al dan niet regelmatig opladen en ontladen ervan. Bij herladen wordt dan de volledige batterijcapaciteit niet meer gebruikt.

Je kan best je batterij jaarlijks laten kalibreren, waarbij het batterij geheugen hersteld wordt

 

 

Kostprijs analyse + calibratie : 36.00 €*

 

VERNIEUWEN

 

Indien uit het rapport blijkt dat de batterij versleten is, dan kan je opteren voor de aankoop van een nieuwe batterij of het vernieuwen van de inhoud (cellen en BMS)

 

 

*prijzen exclusief verzendingskosten